Midden-Drenthe en Drents Portret zijn op zoek naar bruggenbouwers

Dit jaar bestaat de gemeente Midden-Drenthe 25 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij de mensen die zich nu, of de afgelopen 25 jaar, op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente. De gemeente Midden-Drenthe en het schilders collectief Drents Portret zijn daarvoor op zoek naar zogenoemde bruggenbouwers, om een aantal daarvan te portretteren.
We gaan op zoek naar inwoners die niet altijd zichtbaar zijn. Inwoners die een essentiële rol vervullen en in de praktijk het verschil maken bij heikele kwesties. Inwoners die door hun aanwezigheid en gedrag daadwerkelijk verbinding maken tussen tegengestelde partijen. Inwoners die een belangrijke rol spelen in de verbinding tussen partijen en daarmee van belang zijn voor de toekomst.

Kent u deze bruggenbouwer?
Vindt u dat hun goede werk, hun verhaal moet blijven voortleven? Als inspiratie voor anderen? Draag deze Bruggenbouwer dan voor bij ons via

info@drentsportret.nl

Vertel ons in het kort waar, hoe en wanneer deze bruggenbouwer de verbindende factor is geweest of nog is. Graag met volledige naam, adres en contactgegevens. Wij zullen uit alle inzendingen 2 bruggenbouwers selecteren om geportretteerd te worden. Daarnaast zullen de kunstenaars van Drents  portret nog 8 andere bruggenbouwers vastleggen op het doek.

Voor de bruggenbouwer zijn er randvoorwaarden die van belang zijn.

  1. bereidheid om zich te laten portretteren en het verhaal te vertellen aan de kunstenaar.
  2. toestemming geven om het portret en verhaal te gebruiken bij expositie en publicatie.
  3. bereidheid om deel te nemen aan pr-momenten, denk aan openingen, interviews etc.
  4. leeftijd tussen 10 en 100 jaar.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via info@drentsportret.nl